frdb logo

Alle spørgsmål er velkomne

Sammen kan vi blive klogere!

Hvad vil du gerne vide mere om, når du tænker byudvikling og Fredericia i samme sætning? Undrer du dig over, at tagtegl ikke er sorte, men røde i midtbyen? Spørger du dig selv om, hvorfor kommunen kun etablerer cykelsti på en del af Sjællandsgade? Spørgsmålene har du forhåbentlig – svarene finder vi.

Fredericia Dagblad vil styrke den bro, der allerede eksisterer mellem os og alle indbyggerne i Fredericia. Vi vil i højere grad undersøge de ting, du i din dagligdag undrer dig over, når snakken falder på byens udvikling, men vi har brug for dig og dine spørgsmål. Vi har sat os for at svare på de spørgsmål og den undren, der får dig til at stoppe op og klø dig i håret.

Det nye projekt hedder, byen spørger – vi svarer. Her får du et sted at gå hen med dit spørgsmål eller undren, og vi så tager din henvendelse et skridt videre – et spadestik dybere. Undrer du dig over, at en kantsten vender forkert i forhold til de andre? Eller er der kun lys i én ud af mange lygtepæle på en strækning?

Ingen spørgsmål er for små, og måske er en større historie gemt i din lille undren. Hvem ved, måske har andre tænkt det samme som dig. Vores eneste håb er, at du vil tage dig tiden til at bruge Fredericia Dagblad til det, vi er gode til. At skrive historier, der er nærværende og relevante for dig – og undersøge tingene til bunds. Sammen kan vi blive klogere.